1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Dossier
  4. Gegevensanalyse en IGJ export

Waarom komt mijn cliënt niet voor in de Wzd-export voor gegevensaanlevering?

Bijgewerkt op 25 Mar om 09.57 uur

Controleer de onderstaande punten:

• Heeft de cliënt een hoofd- of standaardlocatie in de periode waarbinnen hij een maatregel heeft? Zie Locaties en kamers bij cliënten toevoegen of bewerken voor de stappen om dit te corrigeren.

• Heeft die locatie (of een bovenliggende locatie) een vestigingsnummer? Zie Locaties configureren voor de stappen om dit te corrigeren.

• Is de maatregel daadwerkelijk onvrijwillige zorg? Maatregelen met de status Vrijwillig of Vrijwillig volgens het stappenplan worden niet aangeleverd.