1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Dossier
  4. Dagoverzicht

Configuratie van Het Dagoverzicht in Ons Dossier

Bijgewerkt op 17 Mar om 16.28 uur

In deze handleiding lees je hoe je het Dagoverzicht configureert, welke autorisaties nodig zijn en of er nog extra voorwaarden gekoppeld zijn. Zie Dagoverzicht: gebruik en Dagoverzicht: toelichting voor meer informatie over het Dagoverzicht.

Benodigde autorisaties

• Dagoverzicht [van een cliënt] inzien

• Dagoverzicht [van een cliënt] wijzigen

• Dossierrapportages [van een cliënt] aanmaken en wijzigen

Extra voorwaarden

• Zorgplannen zijn nodig om met het Dagoverzicht te kunnen werken. Zie Zorgplannen inzien, maken, wijzigen of archiveren voor meer informatie.

• Ons Agenda is nodig als je de Ons Dossier app wilt gebruiken en daarin handelingen wilt bekijken en afvinken. Zie Ons Dossier app: experimentele functionaliteit voor meer informatie.