1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Dossier
  4. Wilsonbekwaamheden

Wilsonbekwaamheden configureren en gebruiken in Ons Dossier

Bijgewerkt op 26 Apr om 10.50 uur

In dit artikel wordt toegelicht hoe het gebruik van wilsonbekwaamheden voorbereid kan worden en hoe bij een cliënt de wilsonbekwaamheden aangemaakt en beheerd kunnen worden.

Benodigde autorisaties
Deze taken zijn van toepassing op wilsonbekwaamheden:
- Taak: Wilsonbekwaamheid [van een cliënt] inzien
- Taak: Wilsonbekwaamheid [van een cliënt] bewerken
- Taak: Wilsonbekwaamheid bekijken en aanpassen

Om toegang te hebben tot het onderdeel 'Dossierinstelllingen' in Ons Administratie moet de gebruiker beschikken over een van de onderstaande taken:
- Taak: Dossierinstellingen beheren
- Taak: Applicatiebeheer
- Taak: Applicatie instellingen beheren

Middels de wilsonbekwaamheden is vast te leggen welke acties de cliënt niet zelf kan uitvoeren of onvoldoende in staat is om dit te bepalen.