1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Dossier
  4. Medische voorgeschiedenis

Medische voorgeschiedenis in Ons Dossier configureren

Bijgewerkt op 26 Apr om 10.42 uur

Benodigde autorisaties
Voor het configureren van medische diagnoses t.b.v. de medische voorgeschiedenis is specifiek een van de onderstaande taken vereist:
- Taak: Dossier instellingen beheren
- Taak: Applicatiebeheer
- Taak: Applicatie-instellingen beheren

Medische diagnoses inrichten voor de medische voorgeschiedenis

De medische diagnoses die worden toegevoegd bij de medische voorgeschiedenis van de cliënt, zijn veelal bekende diagnoses uit de diverse classificatiesystemen (ICPC-1, ICPC-2, ICD-10 en SNOMED CT). Deze zijn standaard in Ons beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om handmatig diagnoses toe te voegen. Dit kan op twee manieren: