1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Dossier
  4. Gebruik

Actief zorgplan archiveren

Bijgewerkt op 10 Jul om 10.09 uur

Actieve zorgplannen zijn te archiveren. Dit is bijvoorbeeld relevant als het zorgplan verloopt of als er onjuiste gegevens zijn ingevoerd. Zorgplannen zijn op twee manieren te archiveren:

• Door het aanmaken en activeren van een nieuw zorgplan. Op het moment dat een nieuw concept zorgplan geactiveerd wordt, wordt het op dat moment bestaande actuele zorgplan automatisch gearchiveerd.

• Via de knop Archiveren.

Deze knop wordt beschikbaar als je op de link 'Actief plan' klikt.

Klik op deze knop om het actuele zorgplan te archiveren zonder dat er een nieuw actueel zorgplan aanwezig is.

Let op: gearchiveerde zorgplannen zijn niet te dearchiveren of opnieuw te gebruiken.