1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Dossier
  4. Medische voorgeschiedenis

Medische voorgeschiedenis in Ons Dossier gebruiken

Bijgewerkt op 26 Apr om 10.43 uur

Benodigde autorisaties:
Om de medische voorgeschiedenis in te kunnen zien en toe te kunnen voegen, is de onderstaande taak vereist:
- Taak: Medische voorgeschiedenis [van een cliënt] inzien
- Taak: Medische voorgeschiedenis [van een cliënt] bewerken

Algemene navigatie en inzien medische voorgeschiedenis

Bij de medische voorgeschiedenis van een cliënt kunnen diagnoses en de historie van medische problemen van de cliënt vast worden gelegd. Om de medische voorgeschiedenis in te zien, volg de onderstaande stappen:

1. Ga in Ons Dossier naar de cliënt, klik op het menu-item Overzicht. Actuele (relevante) medische diagnoses zijn te vinden in het onderdeel Medische voorgeschiedenis. Relevante problemen die niet meer relevant zijn, worden zichtbaar door een vinkje te zetten bij Toon geschiedenis.

2. Om details van de genoemde diagnoses in te zien, klik op Medische voorgeschiedenis en klik vervolgens eventueel op de naam van de diagnose voor een volledige beschrijving van de diagnose.